2012. június 2., szombat

Misztikus szerelmek


Az iskola folyosói sötétek és ijesztőek voltak. Rosalie Tesla félve sétált végig a folyosón a saját szobáját keresve, ahol már Raina Castle várt rá. Raina és Rosalie szobatársak voltak, és mindketten Oroszországból jöttek ide tanulni. Raina és barátja, Nathan a szobában voltak és beszélgetni kezdek.
-Ma Mrs. Strawberry óráján eltűntettem a dolgozatokat. -mondta huncut vigyorral az arcán Raina.
-Úgy látszik, hatással vagyok rád.- mondta Nathan és megcsókolta a lányt.  Raina egy percig sem habozott, és visszacsókolt. A szerelmespár a szoba közepén állt, és csókolóztak. Nathan keze a lány derekáról az egyenruhája alá vándorolt. Raina sem volt ez idő alatt tétlen, kikapcsolta a fiú övét, és lesegítette róla a nadrágot. A fiú felkapta Raina-t, és az ágyra fektette, s levette róla a ruhákat. Nathan ujjai végigbecézgették a lány minden porcikáját. Újabb csókban forrtak össze. A fiú megadta, amire Raina vágyott, és ő hangosan felnyögött. Ebben a pillanatban nyitott be Rosalie, és meglátta a barátnőjét és Nathan-t szeretkezve. A fiú megcsókolta a lány nyakát, ezért Raina felemelte a fejét, és meglátta Rosalie-t az ajtóban állni. Felemelte a kezét, és az ajtó felé legyintett, ami attól a mozdulattól becsukta önmagát.
-Azta.-lehelte meglepetten Rosalie, és elképedve nézte az ajtót. Mikor észhez tért, elindult Brigi Hédi szobája felé. Kicsit féltékeny volt Raina-ra és Nathan-re. Az ő barátja Jared, büntetésben volt. Megverte az egyik gyereket, mert a fiú beszólt a barátnőjének. Az iskola pedig mindennél jobban bünteti a verekedéseket. A srác egy lykae, egy vérfarkas. Ezek az erős teremtmény rendíthetetlenül védi barátnőjét, főként, ha kiderül, hogy a lány az életük párja. Pont, mint náluk, ugyanis Jared bevésődött Rosalie iránt.
Rosalie már nem mert egy szobába se belépni kopogás nélkül, nehogy úgy járjon, mint az előbb.
-Gyere.-halotta Brigi hangját. Megkönnyebbülten lépett be. Brigi az ágyon feküdt és nevetett. Vele szemben, a másik ágyon Hédi és barátja, Liam ültek egymásba gabalyodva.
Liam, Hédi és Brigi vámpírok.
Briginek emberi génjei is vannak, mert az anyja kevés vámpírvért kapott, mikor át akarták változtatni így esett teherbe a lány apjától. Így Brigi például aludni is szokott, pont, mint ikertestvére is, Gergő.
Liam és Hédi kapcsolata igen erős, bár gyűlöletből lett szerelem. Hédi Romániában élt, és 19 évesen öngyilkos akart lenni egy közeli erdőben. Liam éppen akkor ott vadászott, és ő mentette meg, és tette halhatatlanná a lányt. Hédi kezdetekben, ezért gyűlölte. Ám a fiúnak igen megtetszett a lány, és addig a sarkában járt, amíg Hédi be nem adta a derekát. Már több mint két éve együtt vannak.
Hédi észrevette Rosalie döbbent arcát.
-Mi van veled? Csak nem szellemet láttál?-kuncogott.
-Nem, annál rosszabbat. Nathan és Raina „összebújását”.-felelt grimaszolva a lány. Brigitta hangosan elnevette magát, és a többiek követték a példáját. Rosalie próbált komoly fejet vágni, de egy idő után feladta, és együtt nevetett a többiekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése