2012. június 12., kedd

Misztikus Szerelmek 6


És ott vagy te és Nathan. A kapcsolatotok különleges, nemcsak testileg, de lelkileg is egymáséi vagytok. én meg itt vagyok egyedül.-szipogott Brigi, és egy könnycsepp gördült le az arcán.  Raina megállította, és a szemébe nézett.
-Ide figyelj, Nemes Brigitta! Gyönyörű vagy, aranyos, kedves, csodálatos. Csak idő kérdése, és te is megtalálod a párod. De addig is, húzd ki magad, bulizz este egy jót, és keresd őt. Megértetted?-kérdezte kedvesen, de határozottan Raina. Brigi bólogatott, és letörölte a könnyeket az arcáról.
-Ugye nem kenődött el a sminkem?
-Nem.-nevetett a boszorkány, és visszament a démonhoz.
A buli már javában tartott. Beléptek az ajtón, és a lányok csak ámultak a hatalmas tömegen.
-Emma ismét idecsődítette az egész iskolát.-mondta Brigi. Páronként szétszóródtak. Hédi és Liam az egyik kanapén húzták meg magukat, kezükben egy-egy pohár volt. Rosalie és Jared nem igazán vágytak a tömeg közepére, ezért inkább kimentek levegőzni. Raina és Nathan rögtön a táncparkettre mentek. A lány átkarolta szerelme nyakát, és táncoltak egy lassú számra, ami nem véletlen indult el, mikor beléptek. Brigi leült egy fotelbe, kezében egy kis piával. Nemsokára csatlakozott hozzá egy fiú, Kevin, akivel az egész estét együtt töltötte és táncolt. A teraszon Rosalie és Jared bújtak össze a lassú szám hallatára. Jared lassan és érzékien megcsókolta a valkűrt, aki ezt viszonozta. a páros csak ölelkezve állt. Egy erős lökés választotta szét őket. Jared azonnal rájött, hogy ez egy wendigó-támadás. Gyorsan leállt, és a lány elé állt, aki megijedt, majd gyorsan felállt ő is. Ezek a lények felettébb gyorsak és erősebbek, de még annál is undorítóbban is néztek ki. Harcolni kezdett velük, szeme előtt csak az lebegett, hogy meg kell védenie Rosalie-t. A lány közben riasztotta a többieket is. Pár perc múlva mindenki kint volt, és néhányan be is álltak verekedni.
-El kell tűnniük innen a többieknek.-kiálltott Jared. Mikor meglátta, hogy Rosalie épp egy wendigo-val küzd, egész testét félelem járta át, hogy esetleg baja esik.-Liam, küldd be őket! Csak Raina maradjon.
Raina, mint boszorkány, jól bánt a tűzzel, amivel meg lehetett ölni ezeket a lényeket anélkül, hogy közelebb kéne menni hozzájuk. De ezt lehetetlen lett volna használni, ha kb. 50 fő küzd velük. Ezt jól tudta mindenki.
-Oké.-felelt Liam és Raina szinte egyszerre. Nathan-nek ez az ötlet nem tetszett. Megszorította a lány kezét, jelezve, hogy ő ugyan nem hagyja itt.
-Én nem hagyom itt Raina-t.-mondat eltökélve Rosalie, és tovább harcolt. Liam eközben elkezdte a többieket manipulálni, hogy minnél hamarabb biztonságba kerüljenek. Természetesen Hédivel kezdte. Utoljára már csak Nathan, Rosalie és Jared harcoltak, Raina pedig gyújtogatta őket. Rengetegen voltak, nem is számolták, hányat öltek már meg eddig. Liam Nathan-nel kezdte, aki engedelmesen ment be. majd Rosalie -hez lépett, de Jared már megragadta a lányt, és a hátára dobta.
-Rá már nincs időnk.-kiálltotta, és ők is bementek. Rosalie hiába kapálózott, a lykae erősen tartotta. Raina tekintette egy pillanatra elidőzött barátain. Eszébe jutott, hogy talán most látja őket utoljára. A merengésből egy fájdalmas ütés kelltette fel. Véres volt már mindenhol, mint a többiek. Elfordította a a tekintetét a többiekről, és koncentrálni kezdett. Már csak hét wendigó volt, akik farkasszemet néztek vele.
-Oké, akkor gyerünk. -mondta magának, és már égett is egy wendigó.
A szobában tartózkodókat már saját akaratuk irányította. Nathan nekirontott a fiúnak.
-Hogy tehetetted ezt? Lehet, hogy meghal! -ezek a szörnyű szavak futottak ki a démon száján, és a szobában már mindenki őket nézte.
Majd mindenki elhallgatott, és az ajtóra meredtek. Hallották a harc hangjait, a kiáltásokat, nyögéseket. Nathan szíve nagyon gyorsan vert. Egy hatalmas puffanás következett, és Raina fájdalmas sikolyát lehetett hallani.
Nathan kirontott az ajtón, utána a többiekkel. Raina eszméletlenül feküdt a földön. A lány egész teste és ruhája véres volt, és már alig vert a szíve…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése