2012. június 6., szerda

Misztikus szerelmek 4


-Örülök a nagy találkozásnak, de most üres a szobánk, szóval ott folytassátok, amit az imént elkezdtetek.-vigyorgott Raina a párra.
-Nem kell kétszer mondanod. -felelt Jared, és kihúzta az ajtón köszönés nélkül.
-Majd még talizunk.-kiálltott Rosalie, és már ő se látszódott az ajtóban.
Ahelyett hogy a lány szobája felé indultak volna, a tantermek felé vette az irányt Jared.
-Hova megyünk?-tette fel a kérdést Rosalie.
-Festeni. Arra gondoltam, talán segíthetnél.-mielőtt a valkűr ellenkezhetett volna, folytatta.-Hiszen csak téged féltettelek, mikor behúztam Dimitrij-nek.
Tudta, hogyan hasson a lányra, pedig alig ismerte. Csupán fél éve látta meg először, de azonnal bevésődött iránta. Onnantól állandóan a sarkában járt, és könnyen megszerezte Rosalie-t, aki rengeteg figyelmet és törődést igényelt, és ezt mind megkaphatta Jared-től.
Bosszúsan felsóhajtott, és bólintott. Utálta, mikor lelkiismeretét befolyásolták.
Egy-egy ecsetet fogtak, és a testnevelés teremmel kezdték.
Itt volt az idő a vacsorához. Az iskola Nyugat-Virgina-ba feküdt, távol az emberiségtől. Az iskola neve Szent Johanna Akadémia volt. Szent Johanna maga is boszorkány volt, csak ő ezt nem ismerte fel. Látomásait Istennek tulajdonította, pedig csak boszorkány képességei kezdtek kibontakozni. Ő is, mint Raina, Melinda leszámozatja volt, csak másik ágon. Melinda druida volt, a halhatatlanok által ismert legnagyobb és legerősebb boszorkánya. Egy wendigó-csapda által halt meg.
A vacsorázó tanulókat két csoport szerint osztották fel: vámpírok, és akik még vért fogyasztanak, utánuk pedig azok étkeztek, akiknek emberi táplálékra volt szükségük.
Az iskola 75% vámpír volt. Egy tudós, Nicola Tesla által aki maga is vámpír volt, és Rosalie édesapja- a faj létszáma igen csak megnövekedett. Az iskolába járó vámpírok fele már nem emberi, hanem állati vért fogyasztottak, ami nagyon jó arány volt, de a többiek se öltek a táplálékért. Az iskola igazgatója egy vérbankot üzemeltetett, így emberi vérrel tudta ellátni a többieket is.
Az ebédlő szinte tele volt. Csak úgy, mint mindig, Brigi, Hédi, Liam és Gergő egy asztalnál ültek, és beszélgettek.
-Ma este lesz egy buli… Emma rendezi. -mondta sokat sejtetően Brigi. -Én megyek, és ti?
-Valamivel el kell ütni az időt, ha nem már nem alszok.-vigyorgott Liam, és egyértelművé tette, hogy ő ott lesz.
-Én is megyek. Remélem, megint szerez abból a kék löttyből, ami annyira ütős volt.-felelt Gergő is.
-Te jössz?-nézett Hédire Brigitta.
-Persze.-mosolygott a lány és izgatott lett.
Ekkor megszólalt a csengő, ami azt jelezte, a másik csoport következik.
A második csoport vacsorája kivételesen hot-dog volt, ráadásként még egy szelet csokit is kaptak.
Az ebédlő közepén található asztalnál négyen ültek: Rosalie, Raina, Nathan és Jared. Rosalie és Nathan kezén látszott a festés nyoma, de a ruhájuk teljesen tiszta volt. Mielőtt lejöttek volna vacsorára, gyorsan lezuhanyoztak és átöltöztek.
-Csak ennyi?-nézett kétségbeesetten a tányérjára Rosalie, de hogy csillapítsa étvágyát, gyorsan beleharapott a hot-dogba.
-Régen volt már villámlás.-inkább kijelentésnek hangzott, mint kérdésnek, és tányérját a lány elé tolta. Ilyenkor már zárva volt a büfé.
-Igen. -felelt a lány, és a fiú szemébe nézett. Küldött egy „Köszönöm” pillantást, és visszatolta a Jared tányérját. -Ma vagy holnap vihar lesz. Addig kibírom. Ha vagy valkűr feltöltődik villámlással, kevés emberi táplálékra van szüksége, ám az idő múlásával csillapíthatatlan étvágy lesz úrrá rajta.
-Ha nem lesz, akkor majd keresünk. -mondta a lykae, és ő is beleharapott a hot-dogba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése