2012. június 2., szombat

Misztikus szerelem 2


-Egyáltalán hogy jöttek össze?-kérdezte Liam.
-Mint tudod, Raina boszorkány. -kezdte Brigi. -Nathan pedig démon. A boszorkányok szolgálatukba kényszerítik a démonokat egy nagyon erős varázslattal. Raina a szolgálójává tette Nathan-t, csak hát kicsit máshogy alakultak a dolgok, mint tervezte. Előbb, mint utóbb, az ágyban kötöttek ki. Raina imádja Nathan démontetoválását.-kacsintott a vámpír Liam-re.
Minden démon viselt egy tetoválást a hátán, ami izzik, mikor az erejüket, a tárgyak mozgatását használják. Nathan tetoválását még senki nem látta, csak Raina, és ő imádta.
Liam bólogatott, hogy megértette, és kicsit elgondolkozott. A csendet Rosalie törte meg.
-Van valami ennivalótok? Éhen halok. -kérdezte. Rosalie egy valkűr volt, akinek bár szüksége volt emberi ételre, fő táplálékforrása a villámok voltak. A barátnői nehezen szokták meg, és még a mai napig is szokatlan volt nekik, mikor a lány egy-egy vihar során ugrálva ment ki az udvarra, és mint egy villámhárító, fogta fel a villámokat. 2-3 villám után általában csuromvizesen, de elégedetten és boldogan tért vissza. Ezt az is bizonyítja, hogy ilyenkor ezüstösen csillog a szeme, ami a valkűröknél a boldogság jele. Gyakran ilyen szemekkel néz Jared-re is.
-Nincs. -felelt Hédi.-Tudod jól, hogy nekünk nincs szükségünk rá.
-Pedig reménykedtem.-sóhajtott fel csalódottan a valkűr, és korogni kezdett a gyomra.
Mindenki nevetni kezdett, Rosalie pedig egy párnát vágott a szerelmes párhoz. Liam Brigihez dobta, és pillanatokon belül párnák repkedtek össze-vissza a kis szobában. A játék javában tartott, mikor megszólalt Hédi.
-Jönnek az ágyakrobatáink.-mondta sunyi mosollyal.
Hédinek különleges szaglása van, bármit vagy bárkit megérez még a folyosó túlsó feléről is. De mégsem ez volt a különleges ereje. Minden vámpírnak van egy tulajdonsága, ami az embereknek nincs. Hédinek ez az álmok irányítása, Brigi gyógyítani tud, Liam pedig képes az akaratát másokra kiterjeszteni.
Raina és Nathan valóban a szoba felé tartottak. Nagyon jól néztek ki egymás mellett, az iskola egyik tökéletes párjai voltak, csakúgy, mint Liam és Hédi, vagy Jared és Rosalie. Nathan démon létére úgy nézett ki, mint egy ember. Kicsit izmosabb volt, és persze ott volt a hátán a tetoválás, amit mindig takargatott. Sötétbarna, rövid haja kicsit kusza volt, mint mindig, és fekete szemével pásztázta a folyosót. Állati szexi volt, rengeteg lány megfordult utána, de senki sem mert kikezdeni vele, mert féltek Raina-tól. Raina a halhatatlanok által ismert legerősebb boszorkánynak, Melinda Worrennek volt az egyenes ági leszármazottja. Melinda druida volt, akit sajnos egy csapat wendigó ölt meg.
Raina fekete, válla alá érő haja kócos volt még a Nathannel folytatott "beszélgetés " miatt, de nem zavartatta magát. Egy csőszárú, fekete farmer volt rajta, és egy ujjatlan, vörös felső. Bár maga a ruha nem volt dögös, de hogy Raina viselte, irtó szexis lett. Mogyoróbarna szeme a távolba meredt, és az elmúlt néhány percet látta maga előtt, amikor még összebújva feküdtek Nathan-nel.
Nathan nem tudta, hogy Rosalie rájuk nyitott, de ha látta volna is, nem igazán foglalkozott volna vele, akárcsak Raina. Nem voltak szégyenlősek, ráadásul Rosalie tehet róla, mert nem kopogott. A lány eldöntötte, hogy ő nem fogja felhozni a dolgot, ha Rosalie beszélni akar róla, akkor majd megteszik. Addig is úgy csinál, mintha semmi sem történt volna.
-Sziasztok.-lépett be az ajtón Raina és Nathan.
-Hello.-köszönt vigyorogva Hédi, majd felállt, és felhúzta Liam-et is. -Mi most lépünk. További gyönyörű délutánt.-s már bent se voltak. Az iskola kertjébe igyekeztek, távol a kíváncsi szemektől. Egy hatalmas tölgyhöz érve Liam a lányt a fának nyomta és szenvedélyesen megcsókolta. Hédi alig tudott betelni Liam-mel, és hálás volt a sorsnak, hogy ők találkoztak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése